TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

A Prop guanya un reconeixement dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

L’acte aglomerava projectes de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès

El projecte A Prop ha estat reconegut als Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona. L’acte va celebrar-se ahir, 2 de desembre, en una cerimònia on van assistir tots els participants en l’edició d’enguany, més de seixanta.

La raó d’estos premis és valorar el talent emprenedor i crear sinergies entre empreses de la mateixa demarcació. A Prop va obtenir un reconeixement en Turisme, cultura i experiències, una categoria que va guanyar NJOY Catalonia, negoci amb seu a Tortosa que comercialitza experiències i serveis turístics arreu del país de manera sostenible. Altres empreses ebrenques que van recollir el reconeixement són el Centre Mèdic Trigon d’Alcanar i Cuidapro, als Muntells. També ho va fer La Llatadora de Rasquera, Gisela Chortó, de qui podeu recuperar el fotoreportatge que el nostre mitjà li va dedicar per posar en valor la seua faena.

Treellum Technologies van ser els guanyadors de la categoria Tecnologia i Innovació, All Skin Wear per la categoria d’Economia Social i IDisappear en la d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat, així com aCUP-E per Salut i Esport.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects