TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’oci nocturn podrà obrir a les comunitats autònomes amb incidència baixa

De moment, no és el cas de Catalunya

La mesura s’ha acordat en el marc del Consell Interterritorial de Salut d’avui, on s’ha aprovat un paquet d’actuacions d’obligat compliment a totes les autonomies fins que el 70% de la població estigue vacunada. L’oci nocturn podrà obrir fins a les 2 de la matinada, o fins a les 3 en el cas dels territoris que hagin assolit l’anomenada «nova normalitat». Se permetrà un aforament màxim del 50% en interiors, on les taules podran ser de fins a 6 persones, mentre que a l’exterior no hi hauria límit d’aforament i les taules podran ser de fins a 10 persones.

Pel que fa al consum de begudes,  s’haurà de fer asseguts a les taules per evitar que la gent se desplace sense mascareta. No està clar si es podrà fer ús de les pistes de ball. Amb aquest criteri, a Catalunya l’oci nocturn no pot obrir perquè té una incidència acumulada a 14 dies de 1110 i està en el nivell d’alerta 2 (mitjà). Però s’espera que pugue obrir prompte, degut a la tendència a la baixa dels contagis.

D’altra banda, el Procicat, que també s’ha reunit avui, ha aprovat que bars i restaurants puguen obrir fins a la 1 de la matinada a partir d’este divendres.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects