TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Arrenca la campanya de la Renda 2021

Els ERTO són un punt clau en la declaració d’enguany

Avui comença la campanya de la Renda 2021, un any atípic en què s’han de tenir els ERTO aplicats al principi de la pandèmia. Només a Catalunya, 1,2 milions de persones s’han vist afectades per la suspensió temporal del contracte. El 30 de juny finalitza ell tram per fer la declaració i el 25 de juny és l’últim dia per domiciliar el compte bancari.

Els contribuents estan obligats a presentar una declaració de l’IRPF quan els rendiments del treball superen els 22.000 euros. Però si durant un any han cobrat de dos pagadors o més, este límit baixa fins als 14.000 euros. Per tant, molts contribuents que fins ara s’estalviaven la declaració, l’hauran de presentar.

També hauran de parar compte els que van cobrar de més del SEPE. Si es van poder solucionar els errors i saldar comptes amb el SEPE durant l’any passat, l’esborrany de l’IRPF hauria d’estar bé. Però si encara no tenen reconeguda la quantitat que es va cobrar de més, els especialistes recomanen declarar-ho tot igualment, i reclamar posteriorment a Hisenda.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects