TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

No volem intolerants, primer avís

Arriba el dia, la setmana i el mes de l'»Orgull LGTBIQ+» i tornem o continuem amb els atacs al nostre col·lectiu. Noruega s’ha posat en alerta màxima terrorista després de l’atac contra un club LGTBIQ+ a Oslo de fa pocs dies. L’Associació Alega de Cantàbria pateix un atac amb pintades de «Viva Vox». I el que crec que són els atacs més increïbles, perquè són a casa nostra: dos homes van rebre una pallissa la revetlla de Sant Joan i van aparéixer pintades homòfobes davant l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa, just una setmana abans del 28 de juny, dia de l’orgull.

És intolerable que et despertes amb notícies que encara hi ha atacs cap al col·lectiu. És intolerable no poder viure amb tranquil·litat per ser «maricón». És intolerable que se taque el símbol d’un treball pedagògic d’un col·legi per crear por cap a les criatures i jovent que encara s’estan formant a la vida i a la seua pròpia sexualitat i gènere. És intolerable la impunitat amb què encara actuen estes persones. És intolerable que no se’ns tolere, que no se’ns considere persones com la resta, com els mateixos que han realitzat els atacs, el de Tortosa, Deltebre, Oslo i de tot arreu.

I amb les evidències de les desfilades que hem vist a les grans capitals, però també a Roquetes, que ens i vos quede clar: sou minoria. Sou uns pocs intolerants que vos creieu superiors ves a saber per què, perquè tinc, com tu o vatros, dos cames, dos ulls i una mà ben oberta amb la que no vull fomentar la violència, però de ganes no en falten.

Sembla mentida que estem al segle XXI. Espavilem, que Catalunya registra un 34% més d’atacs al col·lectiu LGTBIQ+ enguany.

No volem intolerància.
No volem impunitat.
∅ Primer avís ∅

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects