TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Territori inverteix més de 200.000 euros en la reparació del passeig marítim de les Cases d’Alcanar

El temporal del passat 1 de setembre va causar un esvoranc de tres metres de profunditat en el passeig

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori iniciarà la setmana vinent la reparació d’un tram del passeig marítim de les Cases d’Alcanar, al municipi d’Alcanar, a la banda nord del port, per un total de 223.620 euros. El passeig va resultar molt malmès pel temporal de pluja del passat 1 de setembre, que va afectar especialment les comarques del Montsià i del Baix Ebre. La reparació d’aquest tram de passeig és, de fet, la primera actuació de la Generalitat a la zona després del temporal.

El barranc de Sant Jaume es troba canalitzat amb un calaix de formigó entre el carrer Isaac Peral i el passeig Marítim i les fortes pluges caigudes van superar la capacitat d’evacuació d’aquesta infraestructura de desguàs. L’escorrentia de l’aigua per la part urbanitzada d’aquest i pels carrers annexes va ocasionar un esvoranc en el tram de passeig marítim comprés entre la Plaça del Barranc i el carrer Churruca, d’uns 145 m2 de superfície i tres metres de profunditat aproximadament. La força de l’aigua va arrossegar tot el que va trobar al seu pas en aquest tram de passeig.

Per tal de recuperar l’accessibilitat a la part baixa del nucli i al port de les Cases d’Alcanar, l’empresa Ports de la Generalitat ha redactat un projecte que defineix i avalua les actuacions a realitzar. Els treballs permetran també la reposició de l’enjardinament, del mobiliari urbà i de la senyalització, de la xarxa de pluvials, de sanejament, l’enllumenat públic, la xarxa abastament aigua potable i la xarxa elèctrica. Les obres, que començaran la setmana del 25 d’octubre, tindran un termini d’execució previst d’un mes.

El Departament també impulsarà obres de reparació d’emergència a les carreteres TP-3318, TV-3316, TV-3321, T-331 i T-332, en els trams Ulldecona – Alcanar, per un total de 339.012 euros.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects