TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

‘Slow Violence’, de Hamill Industries, reflexiona sobre la transformació d’ecosistemes vius a La Façana de Lo Pati

La Façana és la segona sala de Lo Pati, una pantalla digital amb programació pròpia

El passat mes de gener, el Centre d’Art Lo Pati d’Amposta va inaugurar La Façana, la seua segona sala expositiva. Naixia de la necessitat d’ampliar l’oferta artística que se pot trobar al centre, i la direcció ho va fer possible amb la implantació d’una pantalla digital amb programació independent i pròpia. La iniciativa prèn forma amb el cicle de natura i paisatges visuals Miratges. Durant tot el 2023, el cicle mostrarà el treball de sis artistes digitals que a través de la creació i la manipulació d’imatges (reals, processades o sintètiques) reflexionaran al voltant de la representació del paisatge. A més, els creadors s’han proposat qüestionar i explorar els seus límits, proposant una reflexió sobre la relació entre el món virtual i el món físic.

En el cas de la peça que ara mateix se pot veure a La Façana i que acaba el proper 20 de març, ‘Slow Violence‘, se tracta d’una reflexió a càrrec de Hamill Industries que reflexiona sobre la transformació geològica i la destrucció d’ecosistemes vius, on se poden contemplar els efectes i canvis produïts a la superfície de la Terra.

Facebook
WhatsApp
Twitter

1 comentario en “‘Slow Violence’, de Hamill Industries, reflexiona sobre la transformació d’ecosistemes vius a La Façana de Lo Pati”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects