TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Sant Jordi 2021, l’any de les lletres canareves

Enguany s’han publicat set obres d’autors canareus

L’Ajuntament d’Alcanar ha preparat un Sant Jordi dedicat a les lletres canareves, ja que este any han vist la llum set obres d’autors locals: Tomàs Camacho Molina. El mestre-poeta canareu, de diversos autors; Alcanar. Imatges de 3000 anys d’història, de Núria Prades i Jordi Sancho; Te’n contaré més de cent – Cròniques escolars, coordinat per Joan-Josep Sancho; Asesino por casualidad, de Fran Gómez; Amore, de Miquel Bort; La vida de la pera, d’Ivan Forcadell i La visión del superviviente. La nueva era oscura, de Sergi Marqués.

A través dels canals de YouTube de l’Ajuntament d’Alcanar i la Biblioteca Trinitari Fabregat i Alcanar Ràdio, els autors estan presentant les seues obres des del 14 d’abril. Ja ha estat el torn de Tomàs Camacho, Jordi Sancho i Núria Prades i Joan-Josep Sancho. Avui, 19 d’abril, es podrà seguir la xerrada de Laia Bort, autora de l’obra pictòrica Un poble entre línies, peça cedida recentment a la Biblioteca Trinitari Fabregat. El dimarts 20, Miquel Bort presentarà Amore (Onada Edicions), la primera incursió de l’autor en el terreny de les novel·les eròtiques. Dimecres, es podrà escoltar l’artista multidisciplinari Ivan Forcadell, qui presentarà La vida de la pera (La Pera Projects), llibre de tan sols 25 exemplars que desvaria entre l’absurd i el món de l’art. Dijous 22, serà el torn de Fran Gómez, qui presentarà l’obra Asensio por casualidad.

Per als més petits, el 23 d’abril, la Biblioteca Trinitat Fabregat ha organitzat tres sessions de contacontes virtuals per als xiquets del municipi.

Tots els actes es poden seguir a través de les etiquetes #SantJordiAlcanar2021 #lletrescanareves.

Imatge del cartell de Sant Jordi d’Alcanar. FOTO: Ajuntament d’Alcanar
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects