TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Progat Tortosa organitza el Mercat de l’Art i l’Artesania

L’associació treballa per protegir els gats de carrer

Per sisé any, Progat Tortosa organitza el Mercat de l’Art i l’Artesania, que tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig a la plaça Barcelona, davant del mercat. Des de les 10 h fins a les 14:30 h, l’associació estarà venent peces úniques.

«A partir de donacions que la gent fa a l’associació hi ha vegades en què ens arriben obres d’art o peces d’artesania», explica la portaveu de Progat Tortosa, Dora Casadó, qui afegeix que es tracta d’obres «que tenen un valor per elles mateixes». Per este motiu, l’associació organitza anualment el mercat, on es poden trobar peces de diferents disciplines: pintura, ceràmica, papereria, llibres d’art, joieria, etc.

Cartell del Mercat de l’Art i l’Artesania Progat Tortosa. FOTO: Progat Tortosa

Progat és una associació que defensa el gat lliure, la seua vida en llibertat i la seua integració en hàbitats que compartim. L’associació no té refugi i treballa directament amb els gats lliures en el seu hàbitat i dóna en adopció als que, per qualsevol motiu, no poden continuar fent-ho al carrer. Treballen en colònies de gats, on els alimenten i porten un control dels animals. Els voluntaris treballen per poder capturar, esterilitzar l’animal i retornar-lo per així evitar la superpoblació i la mort dels felins.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects