TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Onada d’Alcanar obre una inspecció interna pel presumpte cas d’abusos sexuals

Demanen que es preservi la presumpció d’innocència de l’acusat

L’empresa L’Onada Serveis ha començat una investigació interna per esclarir els fets dels abusos sexuals a dos ancianes residents a Alcanar. També se li ha obert un expedient laboral al treballador en qüestió, que ha quedat en llibertat amb càrrecs i no pot acostar-se ni a les presumptes víctimes ni al centre. A més, s’haurà de personar cada quinze dies davant del jutge.

El mateix diumenge que una de les dones va explicar la situació que vivia als seus familiars, la directora general de l’Onada Serveis i la subdirectora del centre d’Alcanar van acudir a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Amposta, quan se’ls va informar de la denúncia interposada. Van oferir col·laboració en el cas, que segueix sota secret de sumari.

En declaracions al nostre mitjà, L’Onada Serveis ha anunciat que estan disposats a fer el possible per esclarir el cas i revisaran el procediment intern de prevenció de situacions similars i analitzaran què ha pogut fallar en aquesta ocasió, si s’acaba demostrant la culpabilitat del treballador. Demanen que es preserve la presumpció d’innocència.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects