TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

NJOY Catalonia, la nova empresa ebrenca d’eco-turisme

Potencien el repoblament forestal

Neix NJOY Catalonia, una agència d’experiències i escapades basades en el turisme sostenible, de qualitat, respectuós amb l’entorn i en benefici de la població local. És una proposta adreçada a viatgers que aposten per una altra forma de moure’s i que volen contribuir a la preservació del planeta. Així, cada viatger que reserve la seua experiència a través del seu portal col·laborarà en un dels diferents projectes de reforestació que duu a terme l’ONG Tree Nation.

“Existeix la Catalunya més coneguda, partint de Barcelona com a ciutat puntera i d’altres nuclis importants en l’àmbit turístic. Però també existeix la Catalunya insòlita, la que ens descobreix paratges que tenen alguna cosa especial, costums desconeguts fora del mateix territori, gastronomia local basada en el producte i l’herència d’antany i tradició. I és aquesta Catalunya tan especial la que volem donar a conèixer” , han explicat les promotores de l’agència, Cristina Pastor i Claire Aubertel. La sostenibilitat en el turisme és una de les premisses principals d’ NJOY Catalonia . “A través del nostre compromís, ajudem a fer possible viatjar d’una manera conscient i ecològica que segons la nostra forma de veure, és molt necessari per a poder seguir gaudint de viatjar en un futur.”

NJOY Catalonia segueix el lema ‘Un viatger, un arbre’ i es fan càrrec de plantar un arbre en nom de cada viatger, que rebrà el certificat de col·laboració amb el projecte. Un gest amb el qual els viatgers contribuixen a la sostenibilitat del planeta, compensant part de les emissions de CO2 que es produixen en viatjar.

L’empresa té seu a Tortosa. Cristina Pastor és nascuda a les Terres de l’Ebre i Claire Aubertel és francesa però catalana d’adopció, com ella se definix.

Facebook
WhatsApp
Twitter

1 comentario en “NJOY Catalonia, la nova empresa ebrenca d’eco-turisme”

  1. Magnífica iniciativa, molt a tindre en compte, turisme de proximitat, de qualitat, ecològic… que més es pot demanar? Tant de bo els hi vagi bé i puguin potenciar molt el bon producte i les bones maneres de fer.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects