Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Contacte: info@apropebre.cat
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    A Prop Ebre
    • Territori
      • Baix Ebre
        • Aldover
        • Alfara de Carles
        • Benifallet
        • Camarles
        • Deltebre
        • El Perelló
        • L’Aldea
        • L’Ametlla de mar
        • L’Ampolla
        • Paüls
        • Roquetes
        • Tivenys
        • Tortosa
        • Xerta
      • Montsià
        • Alcanar
        • Amposta
        • Freginals
        • Godall
        • La Galera
        • La Sénia
        • Mas de Barberans
        • Masdenverge
        • La Ràpita
        • Sant Jaume d’Enveja
        • Santa Bàrbara
        • Ulldecona
      • Ribera d’Ebre
        • Ascó
        • Benissanet
        • Flix
        • Garcia
        • Ginestar
        • La Palma d’Ebre
        • La Torre de l’Espanyol
        • Miravet
        • Móra d’Ebre
        • Móra la Nova
        • Rasquera
        • Riba-Roja d’Ebre
        • Tivissa
        • Vinebre
      • Terra Alta
        • Arnes
        • Batea
        • Bot
        • Caseres
        • Corbera d’Ebre
        • El Pinell de Brai
        • Gandesa
        • Horta de Sant Joan
        • La Fatarella
        • La Pobla de Massaluca
        • Prat de Comte
        • Vilalba dels Arcs
      • Terres del Sénia
    • Actualitat
      • Política
      • Economia
      • Cultura
      • Societat
      • Esports
      • Entrevistes
    • Opinió
    • Mèdia
    • Pòdcast
      • L’informatiu
      • Converses de Prop
      • Parlem d’Igualtat
    • Captures
    • Al brancal
    A Prop Ebre
    Home»Cultura»Mirada Jove: Neus Faiges
    Cultura Entrevistes Mèdia Poble Nou del Delta Societat

    Mirada Jove: Neus Faiges

    RedaccióBy Redacció18/05/20212 Mins Read
    Foto: Mar Sebastià

    Neus Faiges té 23 anys, va néixer al Poble Nou del Delta i s’ha criat entre arrossars, llacunes, fogons i plats. Per a Neus, ser jove és tenir la llibertat de no estar lligada a res i poder experimentar el que li agrada fer, la cuina, i tenir temps per equivocar-se i aprendre. Ser jove a les Terres de l’Ebre per a ella significa ser més valenta per sortir de la zona de confort i afrontar-se a les grans ciutat i a tot allò que no s’acostuma a viure un poble petit. Significa valentia d’obrir-se i aventurarar-se a conèixer altres cuines i cultures.

    Després d’estudiar Cuina i Sala a Cambrils, segueix formant-se per restaurants d’estrelles Michelin de tot Europa, de Xerta a Llívia, passant per Eivissa, fins a arribar París. És apassionada de la cuina francesa i de l’exigència, perfeccionisme i tractament del producte que tant la caracteritza. Està convençuda que “d’on mos criem tot mos marca, els cuiners treballem i creem plats per records, trobant els sabors que ens recorden a la nostra infància”. Per això el primer que fa Neus quan arriba a casa després de mesos fora és menjar-se un plat d’anguila en suc.

    Neus encara seguirà uns quants mesos, o anys, treballant i formant-se arreu del món, però el seu somni és tornar al Poble Nou i agafar el relleu del restaurant familiar. Seguir amb la línia de productes de la terra i cuina tradicional aportant tots els aprenentatges d’allà on ha estat.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram WhatsApp

    4 comentaris

    1. Joan Segarra on 19/05/2021 8:05 am

      Bravo Neus !!!
      Continua aixi, adquereix el maxim de coneixementes mentres tingues el suport dels teus pares, u portes al teu ADN. I el recorregut que fas t’ha de servir per millor gestionar el teu projecte i disfrutar-lo. Els teus pares n’estan molt orgullosos .
      Felicitacións amics.

    2. Tina. on 19/05/2021 9:14 am

      Estrella.Tina

    3. Joan Bel Ferré on 19/05/2021 2:14 pm

      Ànims Neus, sempre endavant. Felicitats. Ara és lo q toca, aprendre.

    4. Tina tisi2544@gmail.com on 23/05/2021 7:35 pm

      Est el futur de la bona gastronomía
      Anims i endavant

    Posts relacionats

    Ca Escoda, la casa a Darmós que vol retenir i impulsar talent artístic

    Ca Escoda va obrir les seues portes al juny del 2025, quan va començar a programar activitats culturals. Situada a…

    Read More

    Paula Bonet: “Fent kitesurf jugues amb els elements de la naturalesa”

    Paula Bonet s’acaba de proclamar campiona d’Espanya de strapless, una modalitat del kitesurf. Amb vint-i-tres anys, és la primera vegada…

    Read More

    La Setmana de les Acadèmies porta al Palau de la Generalitat tres segles de coneixement al servei del país

    Read More

    ‘Com accionar mecanismes de meravella’, el llibre que celebra la primera dècada d’Els Ports. Natura i Art

    Read More

    ‘Salut mental de la A a la Z’ per combatre la desinformació a xarxes

    Read More

    Notícies recents

    Ca Escoda, la casa a Darmós que vol retenir i impulsar talent artístic

    Ca Escoda va obrir les seues portes al juny del 2025, quan va començar a ...
    Cultura 11-11-2025

    Paula Bonet: “Fent kitesurf jugues amb els elements de la naturalesa”

    Paula Bonet s’acaba de proclamar campiona d’Espanya de strapless, una modalitat del kitesurf. Amb vint-i-tres ...
    Delta de l'Ebre 10-11-2025

    La Setmana de les Acadèmies porta al Palau de la Generalitat tres segles de coneixement al servei del país

    Per primera vegada, les dotze acadèmies catalanes celebren conjuntament una setmana d’activitats per visibilitzar la ...
    Cultura 10-11-2025
    El més vist

    Robert Adell: “Es necessiten més pastors”

    Entrevistes

    Ca Escoda, la casa a Darmós que vol retenir i impulsar talent artístic

    Cultura

    Al brancal de l’Enfarinada

    Al brancal

    Paula Bonet: “Fent kitesurf jugues amb els elements de la naturalesa”

    Delta de l'Ebre

    Georgina Blanch: “La dansa em fa ser valenta”

    Entrevistes

    Subscriu-te al butlletí

    Rep les últimes notícies

    • QUI SOM
    • CONDICIONS I PRIVACITAT
    • POLÍTICA DE COOKIES

    CONTACTE
    info@apropebre.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    © 2025 Apropebre. Designed by Globals.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Gestionar el consentimiento de las cookies
    Utilizamos tecnologías como las cookies para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. Lo hacemos para mejorar la experiencia de navegación y para mostrar anuncios (no) personalizados. El consentimiento a estas tecnologías nos permitirá procesar datos como el comportamiento de navegación o los ID's únicos en este sitio. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar negativamente a ciertas características y funciones.
    Funcional Sempre actiu
    L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques .
    Preferències
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències no sol·licitades per l'abonat o l'usuari.
    Estadístiques
    El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del Proveïdor de serveis d'Internet, o els registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-te.
    Màrqueting
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.
    • Gestiona les opcions
    • Gestiona els serveis
    • Gestiona {vendor_count} proveïdors
    • Llegeix més sobre aquests propòsits
    Veure preferències
    • {title}
    • {title}
    • {title}
    X