TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Més de la meitat de les visites als CAP de l’Ebre són telemàtiques

La pandèmia ha canviat els hàbits de consulta

Segons dades d’Atenció Primària Terres de l’Ebre, actualment hi ha un 55% de visites telemàtiques als CAP, deixant les consultes presencials en un 45%. La pandèmia de la covid-19 ha invertit els hàbits dels pacients, ja que abans de l’aparició del virus un 70% de les visites als CAP ebrencs eren presencials, front al 30% a distància via opcions digitals o per telèfon.

Tot i les dades, les xifres durant els mesos més crítics de la crisi pandèmica van arribar al 70% de les consultes no presencials envers el 30% de les presencials. Sembla que la situació se va revertint poc a poc però no se sap amb seguretat si s’arribarà als nivells de presencialitat d’abans de la covid-19. Jorgina Lucas Noll, Coordinadora Assistencial de l’Atenció Primària a l’Ebre, afirma que s’està garantint l’accessibilitat per a aquells processos i patologies que requerixen d’atenció presencial, ja sigue al centre d’Atenció Primària o al domicili.

Veient la tendència cap a les vies telemàtiques, Noll assegura que s’estan potenciant les vies de consulta eConsulta i La Meva Salut, opcions per acostar-se als pacients per vies digitals.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects