TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Localitzat el cos d’un home al riu Ebre

Els Mossos d’Esquadra encara no han confirmat la seua identitat

Els Bombers han localitzat este migdia el cos d’un home a 2’4 km d’aigües de Miravet i a 8’5 de l’embarcador de Benissanet. L’ha trobat una barca que col·laborava amb les tasques de recera amb un bomber a bord, al marge dret del riu.

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats dilluns a les 19.06 hores, que un jove d’uns 20 anys, que es trobava en companyia d’un grup d’amics, no havia sortit de l’aigua. Estaven en una illeta entre Ginestar i Miravet. Ràpidament es va activar un dispositiu de recerca que a les nits, per manca de llum i la mala visibilitat tant als marges com a l’aigua, que estava tèrbola i remoguda, s’ha hagut d’aturar.

La recerca va anar avançant riu avall, amb les embarcacions, buscant per la superfície del riu, fent immersions i revisant punts probables: zones que, per les seues característiques, hi havia la probabilitat que el cos s’hi hagués pogut quedar encallat. També es va recórrer i revisar a peu, des de fora i des de l’interior del riu, els marges més propers a zones de vegetació. L’helicòpter va sobrevolar la zona seguint el curs del riu.

A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra han declarat a este mitjà que encara no s’ha identificat el cos de l’home. No confirmen que se pugue dur a terme en les propers hores.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects