TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Ajuntament del Pinell de Brai denuncia un acte de vandalisme d’LGTBIfòbia

S’ha destrossat un banc amb la bandera LGTBIQ+ pintada

L’alcaldessa de Pinell de Brai, Eva Amposta, ha denunciat a través de les xarxes socials un acte d’LGTBIfòbia que s’ha dut a terme al poble, on s’ha destrossat un banc de la plaça de l’Ajuntament que tenia la bandera LGTBIQ+ pintada.

El banc en qüestió s’havia pintat feia un temps en una acció conjunta amb alguns joves del poble, i fa unes setmanes ja es va destrossar una de les fustes pintades, tot i que no se li va donar importància perquè aquell mateix dia havia hagut més actes de vandalisme i més destrosses al poble, la qual cosa no va fer pensar en un acte d’odi, segons explica l’alcaldessa. Ara, però, amb la fusta recol·locada i a punt de pintar de nou, s’han trobat amb el banc completament destrossat, fet que denuncia Amposta, qui apunta que «no es tracta de vandalisme, l’ha trencat algú que sap molt bé què significa trencar este banc«.

Davant d’esta situació, l’alcaldessa donarà comptes al ple i convidaran a pintar més bancs: «no pot guanyar la gent que trenca els bancs amb la bandera LGTBIQ+, i per cada banc que trenquen en pintarem un altre«.

Fets com el de Pinell de Brai no són aïllats, sinó que en els últims mesos s’han vist missatges d’odi arreu del territori, com ha estat el cas de les pintades en passos de vianants amb la bandera LGTBIQ+ a l’Escola de Sant Llàtzer de Tortosa i l’Escola Daniel Mangrané de Jesús.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects