TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’activista Rai López denuncia haver rebut amenaces

Ha interposat una denúncia per amenaces, coaccions i injúries


L’activista de l’Aldea Rai López ha mostrat a través de xarxes un seguit d’amenaces que hauria rebut via Instagram. Els fets, que explica que no són aïllats, han estat denunciats als Mossos d’Esquadra.

Segons explica López, ja fa temps que rep amenaces de tot tipus a través de xarxes socials i trucades. Malgrat això, les denúncies que ha interposat, s’han acabat arxivant, ja que «es tractava sempre de perfils falsos i números de telèfon ocults». Esta vegada, però, es tracta d’un perfil d’Instagram amb un nom real, la qual cosa fa que l’activista tinga certa esperança en què el tràmit seguisca endavant.

Imatge compartida a través del Twitter de Rai López (@@RaiLopezCalvet)

Els fets denunciats van tenir lloc la setmana passada, quan va començar a rebre insults de manera pública en una imatge penjada a Instagram. L’ambient s’hauria començat a crispar quan López hauria contestat el comentari de forma pública. Seguidament, segons relata el denunciant, hauria rebut els missatges d’amenaça de manera privada a través de la mateixa xarxa i del mateix usuari. En els missatges l’usuari l’avisa que ha enviat imatges de López a «grups espanyols» i li desitja «molta sort en les pròximes manifestacions». López ha volgut denunciar els fets «per si passa alguna cosa en dates com l’11 de setembre».

https://twitter.com/RaiLopezCalvet/status/1430856417486024705
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects