TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La situació al Montsià el dia després dels aiguats

Les pluges de la nit no han provocat incidències greus

Després d’una nit sense incidències greus, s’ha reobert fa aproximadament una hora el trànsit per la carretera TV-3316 a Alcanar, que va quedar tallada degut als aiguats. Ara mateix no consta cap via tallada a l’Ebre, tot i que hi ha circulació lenta a l’N-340 entre Amposta i Alcanar per l’aigua acumulada a la calçada. Els trens de la línia R16 també estan en funcionament. Pel que fa al subministrament de la llum, que ahir va caure degut a les incidències a les instal·lacions, ENDESA ha solucionat gran part dels problemes, restablint el servei per complet a Tortosa i Deltebre, tot i que encara hi ha usuaris afectats a la Ràpita, Alcanar, Amposta, Ulldecona i l’Aldea, uns 200.

Fins a les 6 d’este matí, el 112 ha registrat més de 700 trucades, 519 de les quals estan relacionades amb les inundacions al Montsià. En relacio a la situació a la gent que han hagut de passar la nit fora de casa seua, a Alcanar 58 persones han dormit a l’Hotel Carlos III, 5 al Montecarlo i 14 al pavelló municipal, on 15 voluntaris de la Creu Roja van habilitar l’espai i van atendre a qui ho necessités.

A les 7:30 hores del matí ha començat la reunió del comitè tècnic del pla INUNCAT amb el conseller d’Interior i tot els organismes implicats en estos episodis de pluges intenses per avaluar com ha anat la nit, que ha sigut tranquil·la, i actualitzar el dispositiu d’emergències a les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

Avui tindrem un dia ennuvolat al conjunt de les 4 comarques i a tot Catalunya en general. S’esperen alguns ruixats de cara a la tarde però se descarten pluges intenses com les d’ahir.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects