TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Primera Catalana demana que la participació sigue voluntària

Equips com el Gandesa i la Rapitenca demanen que esta temporada no hi haja descensos

Este cap de setmana torna la Primera Catalana de futbol després de l’aturada obligatòria per la covid-19 i hi ha molts equips que no volen participar-hi i que demanen que no hi hagi descensos de categoria ni penalitzacions.

La casualitat han fet que el Gandesa i la Rapitenca s’enfronten este cap de setmana en el retorn de la Primera Catalana. Cap dels dos equips vol participar en la competició i estan negociant amb la Federació Catalana de Futbol que la seva participació sigue voluntària i no hi haja descensos ni penalitzacions. Els dos equips han arribat a l’acord d’ajornar el partit per al pròxim 2 d’abril a les 17.00 h.

Els clubs implicats en esta decisió de no participar lamenten que fins al moment no hi haja resposta de la Federació Catalana de Futbol i denuncien que obligar-los pot significar un risc innecessari per a la salut de tots els implicats.

Un dels equips que sí que està a favor del retorn de la competició és l’Ascó, el qual jugarà este dissabte a les 17.00 h de la tarda contra el Santboià.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects