TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Fiscalia de Tarragona demana la nul·litat del judici contra l’alcalde de Roquetes

Demana que el jutgi un altre tribunal

L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha fet saber que la Fiscalia provincial de Tarragona ha presentat un recurs davant la sentència absolutòria del jutjat penal número 2 de Tortosa pels fets de l’1 d’octubre; on es demana que “s’anul·li el judici i se’n faci un de nou amb un altre tribunal”. Una demanda que l’advocada de Gas recorrerà els pròxims dies.

El polític republicà ha denunciat que l’actuació de la Fiscalia “deixa molt clar que una part de la judicatura segueix tenint aquella mentalitat i ideologia franquista”. Afegint tot seguit que “no es conformen amb l’anul·lació del judici sinó que a més volen repetir-lo amb un altre titular, fet que demostra la divisió i politització del món judicial”.

L’alcalde roquetenc ha explicat que aquest fet li han recordat, com cantava Raimon l’any 1969, que “quan creus que tot s’acaba, torna a començar”, apel·lant a la repressió franquista que es vivia en aquells moments, i també a l’actual. Per a Gas aquesta actuació  “té una intencionalitat política clara” “és un descrèdit molt gran respecte les decisions  i el treball de la jutgessa de Tortosa”.

A més de recordar les més de 3.000 persones que estan patint la repressió com a “venjança per les nostres idees”, s’ha reafirmat en què “l’única solució per resoldre el conflicte polític és l’amnistia i la convocatòria d’un referèndum d’autodeterminació”.

Per últim Gas ha denunciat que amb actuacions com la de la Fiscalia es vol  “allargar l’agonia, atemorir a la gent i jugar amb la sentència, no només inhabilitant-nos, sinó impedint que el termini de compliment d’aquesta vagi més enllà de la convocatòria de les properes eleccions i impedir que puguem ser-ne candidats”.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects