TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Instagram vol protegir els usuaris menors d’edat

Els adults no podran enviar missatges a menors si no els seguixen

Instagram ha anunciat una sèrie de novetats per protegir els usuaris menors d’edat. Preveu introduir una funció que impedixque que els adults puguen escriure missatges directes a menors de 18 anys si la persona destinatària no els seguix prèviament. Quan la persona major d’edat intente enviar un missatge privat a un menor que no el seguix, rebrà una notificació informant-lo que no és possiblerealizar l’acció. La xarxa social ha emès un comunicat en què ha destacat que volen «protegir els adolescents del contacte no desitjat amb altres adults».

Instagram també ha anunciat que durant les pròximes setmanes aplicarà mesures per dificultar que persones adultes que han mostrat un comportament potencialment sospitós puguen interactuar amb adolescents.Volen evitar que a estos adults els apareguen comptes de menors a l’apartat d’usuaris suggerits, als Reels o la pestanya Explorar.

En alguns països, estos canvis s’aplicaran este mes. Altres novetats d’Instagram estan enfocades a promoure que els joves se configuren els comptes com a privats per millorar la seva protecció. Ja han incorporat un pas en el moment de registrar-se on se’ls oferix l’opció fer-se un compte públic o un de privat.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects