TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Engrescats rescata 18 gossos en estat de desnutrició a Batea

L’associació demana ajuda per poder fer front a les despeses

L’associació Engrescats de les Terres de l’Ebre el dissabte passat va rebre l’avís de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA), del cos de Mossos d’Esquadra, per efectuar el decomís urgent de divuit gossos que es trobaven en estat d’abandonament i desnutrició a Batea.

A l’Associació els consta que, fa tan sols uns dies, a la finca hi havia vint-i-vuit gossos i, de fet, a l’hora del decomís, van poder observar que hi havia restes dels animals morts. Engrescats explica que els animals haurien mort de gana i que era tan exagerada la situació que els veïns del municipi van alertar de la presència de voltors, quan «no n’hi havia hagut mai cap». El cas ha passat a disposició judicial i, segons explica la protectora, «intentarem que es faci justícia i inhabiliten a esta persona perquè no puga tornar a tenir animals mai més».

En total, es van rescatar quinze gossos adults i tres cadells. Els tres cadells i un dels adults que es trobava en molt mal estat es troben en cases d’acollida, mentre que la resta estan a la protectora, a l’espera de rebre les cures pertinents. Engrescats ha fet una crida a la ciutadania perquè puguen col·laborar amb l’Associació per fer front a les despeses, ja que amb la taxa de recollida dels animals «no cobreixen ni la meitat». Entre castracions, esterilitzacions, desparasitacions i d’altres el cost pot superar els 7.200 €, afirmen. Qui vulga ajudar ho pot fer a través del compte corrent ES8721001439580200108260 o el Bizum 620847048.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects