TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Els vins de la Terra Alta mariden una nova edició de les Jornades de la Tonyina Roja de l’Ametlla de Mar

L’esdeveniment tindrà lloc del 29 d’abril al 15 de maig

Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta tornen als restaurants per maridar els menús de les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, que se celebren a L’Ametlla de Mar del 29 d’abril al 15 de maig.  

En aquesta onzena edició seran 15 els restaurants que se sumaran amb els seus menús a la celebració d’aquestes jornades que giren al voltant d’un dels millors productes gastronòmics del món, la tonyina roja del Mediterrani. Aquells que s’hi vulguin apropar podran gaudir de menús tant tradicionals com innovadors i on es podran trobar propostes gastronòmiques com ara mamitako de ventresca de tonyina, arròs melós de tonyina, sashimi de llom de tonyina amb salsa de cítrics o uns fideus rossejats amb tacs de tonyina.  

A tots els restaurants s’ofereix un menú tancat que es maridarà amb les garnatxes blanques de la DO Terra Alta. La millor manera de gaudir d’un producte tan exclusiu i que és tot un emblema de la llotja d’aquesta localitat marinera.  

Facebook
WhatsApp
Twitter

1 comentario en “Els vins de la Terra Alta mariden una nova edició de les Jornades de la Tonyina Roja de l’Ametlla de Mar”

  1. Esperem que els restaurants pujin el nivell del vi dels menús, a la Terra Alta hi ha uns vins excelents, he vist menus molt bons però el vi no estave a l, alçada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects