TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Els ebrencs guanyen cinc medalles al Campionat d’Espanya de llarga distància de rem

Aina Cid i Victòria Cid han guanyat l’or en la modalitat dos sense timoner

Aquest cap de setmana ha sigut el Campionat d’Espanya de llarga distància de rem al Parc Nàutic de la població d’Ourense de Castrelo do Miño i el CN Amposta ha sigut gran protagonista per l’or d’Aina Cid i Victòria Cid en la modalitat dos sense timoner i la plata de Núria Puig en la mateixa modalitat, que ha participat juntament amb Iria Jarama del CR Olimpico do Mandeo.

El Parc Nàutic de la població d’Ourense de Castrelo do Miño ha acollit aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de llarga distància de rem en el qual fins a quatre equips han participat en representació de les Terres de l’Ebre, el Club Nàutic Amposta, el Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita, el Club de Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja i  el Club de Rem Tortosa.

D’entre tots ells, i amb una participació de 420 remers de 54 clubs diferents, en la modalitat dos sense timoner el Club Nàutic Amposta ha sigut clar guanyador. La parella formada per Aina Cid i Victòria Cid ha obtingut la medalla d’or i la plata ha anat per a Núria Puig, qui tot i formar parella amb Iria Jarama del CR Olimpico do Mandeo, també forma part del club ampostí.

En la categoria de cadets al CN Amposta la victòria també els ha somrigut, ja que la parella formada per Noa Guasch i Natiela Vatamaniuc han guanyat en la mateixa modaltat de dos sense timoner i Robert Mioaga ha guanyat la medalla de plata en la modalitat d’esquif.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects