TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El xef Rafel Muria, Premi Revelació dels Premis Nacionals de Gastronomia

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició concedeix els guardons

El xef del restaurant amb una Estrella Michelin Quatre Molins (Cornudella, Priorat) Rafel Muria, nascut al Perelló, ha guanyat el Premi Revelació 2021 dels Premis Nacionals de Gastronomia. Els guardons, atorgats de manera anual per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició (ACGN), van distingir la feina del xef ahir dilluns 21 de juliol.

Rafel Muria es va diplomar l’any 2012 a l’escola Hofmann i va iniciar la seua carrera professional al restaurant Villa Retiro, Xerta. Després d’haver treballat en restaurants internacionals de gran prestigi, va arribar al restaurant Quatre Molins, on va apostar per una cuina contemporània de productes autòctons i de quilòmetre 0. D’esta manera va aconseguir la primera Estrella Michelin de la comarca del Priorat.

«La seguretat, tenacitat, valentia i equilibre, junt amb un gran coneixement del producte i tècniques de cuina són, malgrat la seva joventut, els punts forts que destaquen en el xef revelació», va destacar l’ACGN de la figura de Muria.

La vicepresidenta de l’Acadèmia, la Xef Carme Ruscalleda, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà van fer l’entrega del guardó al xef perellonenc.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects