TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Projecte EMMA celebrarà una gala solidària amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama

Tindrà lloc el 23 d’octubre a la Unió Filharmònica d’Amposta

El 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama, malaltia investigada pel Projecte EMMA. Per este motiu, el 23 d’octubre, a partir de les 19 h, se celebrarà a la Unió Filharmònica d’Amposta la segona Gala Solidària del Projecte Emma, que comptarà amb reconeguts artistes del territori.

L’acte tindrà un component principalment festiu i d’agraïment a tots els col·laboradors que han participat activament en la consolidació del projecte, que creix dia a dia assolint fites cada cop més importants en la recerca de la malaltia a les Terres de l’Ebre.

A més, cal destacar que els beneficis de les entrades de l’esdeveniment seran destinats a contribuir al desenvolupament del projecte.

Els organitzadors han preparat amb molta il·lusió una vetllada que s’espera que sigui entretinguda i emotiva i han posat a disposició del públic que vulgui assistir la possibilitat d’adquirir les entrades per internet a la següent web de venda d’entrades.

La tasca del Projecte EMMA

Concretament, l’equip d’investigadors està estudiant la metàstasi als ganglis limfàtics de l’aixella, que és la manera més comuna per la qual s’escampa el càncer en la resta del cos. De fet, més del 50% de les dones amb metàstasi als ganglis limfàtics de l’aixella desenvoluparan metàstasi a altres parts del cos durant els deu anys posteriors al diagnòstic. El projecte EMMA està investigant la resposta immune dels ganglis en pacients amb càncer de mama per trobar eines terapèutiques que puguen curar-lo de forma definitiva.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects