TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

“El més important és quedar primers de la lliga regular per arribar millor als playoffs”

Parlem amb Agustín Rodríguez, l’entrenador del CV Roquetes

Agustín Rodríguez és l’entrenador del Club Voleibol Roquetes, equip que este passat dissabte va certificar matemàticament el seu accés a la fase d’ascens a la Superlliga 2, la segona competició més important del voleibol nacional.

L’entrenador argentí explica que està molt content pels resultats i per la classificació matemàtica a la fase d’ascens, però s’ha de seguir treballant, ja que “en 15 dies ens enfrontem  al Sabadell, que van empatats a punts, i hem de guanyar-los si volem ser primers de grup. Això voldria dir anar amb més avantatge cap a la fase d’ascens pels creuaments en els partits. Un cop tinguem esta primera posición, ja ens centrarem en els playoffs, que són a l’abril”.

Agustín Rodríguez comenta que els partits de lliga que queden els serviran de preparació per al que ve després, perquè “un cop acabem la fase regular hi ha 20 dies de descans abans dels playoffs, i els partits que venen ens serán útils per mantener un nivell, i més si juguem contra el Sabadell, que porta els mateixos punts que natros.” Després, una vegada arribats a la fase d’ascens, s’han de centrar en els favorits: “hi ha un total de 4 o 5 equips ja classificats per als playoffs, el Sabadell, natros, Utrera, el CUV Alcorcón y la Universidad de Valladolid, els altres encara s’ha de veure. Però tots tenen el mateix nivell que el nostre i estem mirant-los i estudiant-los per arribar millor a la fase d’ascens, tot i que en estes categories el més important és centrar-se en un mateix i després a veure contra qui anem.”

Sobre el nivell de l’equip, Agustín Rodríguez comenta que “ens estem preparant sobretot físicament, perquè als playoffs hi haurà dies que potser tenim més d’un partit al dia i la càrrega física serà molt gran. Per això estem rotant molt i entrenant jugadors de la casa perquè puguen sumar als partits importantsi altres puguen descansar.” També ha parlat sobre la marxa de Fede de l’equip per motius personals, qui ha tornat a Uruguai. L’entrenador ha comentat que no és un tema que el preocupe, ja que ha arribat un bon substitut: “amb la marxa de Fede hem trobat un noi de 18 ays que jugaba a la Superliga 2 i volia més minuts. El vam convèncer perquè vingués, està jugant molt bé i tenim una dinàmica d’entrenament molt bona, perquè son gent jove i amb ganes de treballar, i estem contents.”

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects