TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Consell Professional d’Informatius de TV3 denuncia l’intent del Departament d’Interior de vetar la periodista calera Fàtima Llambrich

S’hauria intentat evitar la seua presència en una trobada entre responsables del departament i periodistes

El Consell Professional d’Informatius i Esports de TV3 han fet públic l’intent de vetar la periodista calera Fàtima Llambrich en un acte del Departament d’Interior. En un comunicat el Consell ha denunciat els fets, succeïts en una trobada de responsables del departament amb periodistes.

En la jornada, organitzada per explicar el relleu a la cúpula dels Mossos d’Esquadra, s’hauria volgut evitar la presència de la periodista , que és especialista en temes policials i judicials. A més, «es van proposar altres periodistes per assistir en el seu lloc».

De fet, en el comunicat, el Consell Professional apunta que no només s’hauria intentat vetar Llambrich, «sinó també algunes altres professionals que, com ella, fan aquesta feina en altres mitjans i tenen com a denominador comú haver explicat amb tots els ets i uts el recent relleu del major Trapero al capdavant de la policia de Catalunya, d’una manera que no deu acabar de convèncer els nous dirigents». Pel que fa a l’intent de vetar a altres periodistes, cap altre mitjà s’ha pronunciat sobre els fets.

Els professionals han titllat l’acció com un fet «d’una època passada» i un «intent d’ingerència política cap als mitjans de comunicació».

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects