TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Club Patí l’Ametlla de Mar crea dos equips d’hoquei

El president de l’entitat vol començar a competir al setembre

Entrevistem Albert Martínez, president del Club Patí l’Ametlla de Mar, una entitat que este any, a part de les classes de patinatge, ha incorporat dos equips d’hoquei patins amb la intenció de començar a competir amb un d’ells a partir del setembre.

El passat 8 de febrer el Club Patí l’Ametlla de Mar va anar més enllà de les classes de patinatge ja consolidades des de fa temps a l’entitat i va iniciar un projecte molt il·lusionant amb la creació de dos equips d’hoquei patins. El primer d’ells estarà format per nois i noies d’entre 5 i 11 anys i el qual compta actualment amb 8 jugadors a l’espera de noves incorporacions. EI segon equip el formen 15 nois i noies majors de quinze anys que ja havien practicat l’hoquei patins, quan es feia a l’escola Sant Jordi com a activitat d’educació física i que estan molt il·lusionats per tornar a practicar-lo. Segons ha explicat el president de l’entitat, Albert Martínez, van ser un grup de joves les que van estar més interessades en el projecte i les que el van tirar endavant: «Inicialment la idea era començar només amb un equip base, però llavors ens van trucar un grup de noies que ja havien estat a l’institut Sant Jordi i havien practicat este esport, i ens van dir que estaven interessades en crear un equip. A través d’elles vam començar a contactar amb altres companys seus i així vam crear un segon equip».

Per culpa de la Covid-19 i pel fet d’haver creat els equips al febrer, Albert Martínez ha comentat que les competicions oficials no començaran fins al setembre: «Intentarem que l’equip dels grans comence a competir a partir del febrer i en una competició mixta, ja que el nostre equip està format tant per nois com per noies. En un futur, en el cas que s’apunte més gent i els membres de l’equip estiguen d’acord, ja dividirem l’equip».

El president del Club Patí l’Ametlla de Mar ha agraït la incorporació com a entrenador de Jordi Serra, de qui ha explicat: «En tot moment va estar involucrat en el projecte i amb ganes de començar. És àrbitre d’hoquei i està fent estudis a la universitat relacionats amb la dietètica en l’esport i estem molt contents amb ell».

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects