Gessamí Caramés va descobrir l’amor per la cuina a través de la pastisseria. Tot i haver estudiat una altra carrera, quan va saber que la seua passió era la cuina, va afanyar-se a formar-se i a presentar-se a tots els concursos que trobava. En una gravació de Joc de Cartes al seu poble, l’Ametlla, una familiar va comentar-li a Marc Ribas que tenia la persona ideal per portar la part dolça del programa Cuines de 3Cat. Caramés va passar un càsting i des de llavors que és una de les cares més reconegudes del país. L’exposició mediàtica li ha permès dedicar-se al món de la gastronomia, publicar llibres de receptes pròpies i obrir el seu propi restaurant, el Meleta de Romer.
Gessamí Caramés: “Seguim la filosofia de les nostres iaies”
By A Prop1 Min Read
Posts relacionats
Notícies recents
El desembre passat, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta va acollir l’acte de lliurament ...
Societat
13-01-2025
Sheila Martín és odontòloga i gestiona la seua pròpia clínica dental a Tortosa, la seua ...
Al brancal
10-01-2025
Tres obres vinculades al municipi calero estan entre les 50 millors del món del 2024 ...
Cultura
09-01-2025