Gessamí Caramés va descobrir l’amor per la cuina a través de la pastisseria. Tot i haver estudiat una altra carrera, quan va saber que la seua passió era la cuina, va afanyar-se a formar-se i a presentar-se a tots els concursos que trobava. En una gravació de Joc de Cartes al seu poble, l’Ametlla, una familiar va comentar-li a Marc Ribas que tenia la persona ideal per portar la part dolça del programa Cuines de 3Cat. Caramés va passar un càsting i des de llavors que és una de les cares més reconegudes del país. L’exposició mediàtica li ha permès dedicar-se al món de la gastronomia, publicar llibres de receptes pròpies i obrir el seu propi restaurant, el Meleta de Romer.
Gessamí Caramés: “Seguim la filosofia de les nostres iaies”
Per A Prop1 Min de lectura
Posts relacionats
Roquetes arriba a la tercera edició de la fira ‘De Roquetes Vi i Punyetes Baixo’, una ocasió per ajuntar els…
El poemari Esta negra mala herba (2024, Editorial Fonoll) de Mireia Ibáñez (Santa Bàrbara, 1994), guanayador del 25è Premi Joan…
Notícies recents
En la temporada s’hi emmarca la segona edició del Concurs de Música Felip Pedrell Joventuts ...
Cultura
10-09-2024
per Núria Sorribes Cerdà A diferència del que realment es pensa, quan parlem de sexualitat, ...
Opinió
10-09-2024
Dins la programació s’organitzarà la setena Fira del Disc d’Amposta El festival Recol·lectors en Viu, ...
Amposta
10-09-2024