Gessamí Caramés va descobrir l’amor per la cuina a través de la pastisseria. Tot i haver estudiat una altra carrera, quan va saber que la seua passió era la cuina, va afanyar-se a formar-se i a presentar-se a tots els concursos que trobava. En una gravació de Joc de Cartes al seu poble, l’Ametlla, una familiar va comentar-li a Marc Ribas que tenia la persona ideal per portar la part dolça del programa Cuines de 3Cat. Caramés va passar un càsting i des de llavors que és una de les cares més reconegudes del país. L’exposició mediàtica li ha permès dedicar-se al món de la gastronomia, publicar llibres de receptes pròpies i obrir el seu propi restaurant, el Meleta de Romer.
Gessamí Caramés: “Seguim la filosofia de les nostres iaies”
![Gessamí Caramés: “Seguim la filosofia de les nostres iaies”](https://apropebre.cat/wp-content/uploads/2024/05/Captura-de-pantalla-2024-05-28-115216.png)
Posts relacionats
Joventuts Musicals és una entitat reconeguda com el moviment cultural juvenil més important del món dedicada a la difusió de…
Tere Arnal Vidal és arquitecta tècnica. És una apassionada de l’arquitectura rural i tradicional, i lluita per conservar elements que…
Notícies recents
Lydia Cecilia Recio té un espai al Mercat d’Amposta on ven productes de tot tipus, ...
Amposta
26-07-2024
L’associació denuncia l’aprovació de la instal·lació de 31 nous aurogeneradors a la comarca La Terra ...
Medi Ambient
26-07-2024
Joventuts Musicals és una entitat reconeguda com el moviment cultural juvenil més important del món ...
Cultura
26-07-2024