TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Ebrewine, la cervesa creada amb aigua dels Ports

La cerveseria rural d’Horta ha iniciat una campanya de micromecenatge per finançar les noves cerveses d’autor

EbreBrew i Wine (Ebre, cervesa i vi) són les tres paraules que s’uneixen formant Ebrewine. La Factoria Ebrewine, emmarcada en un paisatge privilegiat a la falda de les Roques de Benet, permet conéixer el paisatge dels boscos d’Horta de Sant Joan mentre es degusta una autèntica cervesa o vi del territori.

La Factoria Ebrewine cultiva la seua pròpia malta d’un camp d’ordi a la falda de les Roques de Benet. FOTO: Factoria Ebrewine

A hores d’ara compten amb quatre cerveses creades sota la marca d’Ebrewine i estan treballant en una campanya de micromecenatge a través de Crowdfunding per finançar l’elaboració d’una nova línia de cerveses d’autor. Les noves cerveses seran homo addictes, creada pels amants del llúpol, i homo iparus, pels que són més d’ordi. La campanya ofereix recompenses per aquelles persones que vulguen participar-hi i donar suport a la marca d’Horta.
Tots els productes elaborats a Ebrewine porten l’aigua del Parc Natural dels Ports, concretament de l’aqüífer del riu dels Estrets, sent una aigua molt versàtil per poder elaborar diferents estils sense necessitat de modificar el seu pH.


Marc Dorca i Gisela Mira són els creadors d’Ebrewine, que va nàixer el març del 2019 «després de vint anys engegant-se el projecte a escala personal i donar-li moltes voltes», explica Dorca. Es tracta d’una farm brewery, o una cerveseria rural, i d’economia circular, ja que cultiven els seus propis ingredients, elaboren els productes i els venen ells mateixos. Ebrewine és un espai on gaudir de la cervesa, el vi i d’experiències connectades a la naturalesa. Segons explica el cocreador, es tracta de «dinamitzar el territori oferint activitats culturals, lúdiques i d’oci».

La Factoria Ebrewine ofereix múltiples experiències connectades a la natura difrigides a diferents públics.
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects