TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Desmantellats dos punts de venda de droga a Amposta

Mossos d’Esquadra i Policia Local d’Amposta han dut a terme la investigació

Ahir dimecres es va realitzar un nou operatiu contra el tràfic de drogues al barri de les Quintanes d’Amposta. La investigació es va iniciar per part del cos de Mossos d’Esquadra, ja que fa mesos que es va detectar la reactivació d’un punt de venda al carrer Canovas.

Arran de la investigació es van intervenir nombroses vendes de dosis de Cocaïna, per la qual cosa el jutjat encarregat de la instrucció va acordar l’entrada i registre de dos domicilis. En l’escorcoll es va detenir a una dona vinculada amb el delicte contra la Salut Pública, així com el comís de 2.000€ euros en efectiu, els quals es consideren que són fruit de la venta de les substàncies estupefaents, i diversos vestigis vinculats amb la manipulació i venda de les substàncies. Com a resultat de l’actuació es va detenir un home vinculat a la venda de droga.

En l’operatiu policial van intervenir efectius de l’ARRO de les Terres de l’Ebre, així com dotacions d’ambdós cossos i les unitats K9 de la Policia Local d’Amposta i de Mossos d’Esquadra.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects