TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Seguiment de l’incendi forestal de la Pobla de Massaluca

S’està treballant perquè el foc no salte el riu Ebre

Bombers de la Generalitat treballa en un incendi de vegetació forestal al terme de la Pobla de Massaluca. S’ha rebut l’avís a les 14:11 h i hi estan treballant 26 dotacions, 19 dotacions terrestres i sis d’aèries MAER. Concretament, es tracta d’una zona pròxima a la carretera T-7231.

El foc està avançant en sentit sud-oest i els treballs dels Bombers s’estan concentrant en «intentar que no salti l’Ebre» i establir l’eix de confinament al llarg de la carretera.

https://twitter.com/bomberscat/status/1425801588271157252

ACTUALITZACIÓ 19:16h | El foc seguix actiu, tot i que no ha travessat el riu Ebre, que és el que els bombers volen evitar. Hi ha 51 dotacions treballant per contenir el foc, de les quals 11 són aèries. Els Bombers de la Generalitat treballen amb els Bombers d’Aragó en una zona de 75 hectàrees. La TV-7231 i TV-7411 seguixen tallades.

ACTUALITZACIÓ 16:29h | Ara mateix, 42 dotacions, de les quals 11 són aèries, treballen en l’extinció del foc. Continuen tenint com a prioritat que el foc no salte el riu Ebre i pugue expandir-se a l’altra riba. Les 30 persones que s’estaven al càmping evacuat han estat traslladades al poliesportiu de Faió. Les carreteres TV-7231 i TV-7411 estan tallades. Els Bombers aragonesos ja treballen juntament amb els catalans per apagar el foc i s’esperen dos hidroavions del Ministeri amb base a Saragossa. Hi ha afectades 33 hectàrees.

ACTUALITZACIÓ 17:00h | Ja són 37 les dotacions de Bombers destinats a la Pobla de Massaluca per controlar l’incendi. S’ha demanat ajuda als Bombers d’Aragó i s’ha fet la demanda de 2 hidroavions del govern espanyol amb base a Saragossa. Els Mossos han tallat els accessos a la zona i s’ha evacuat un càmping.

ACTUALITZACIÓ 13/08 07:00h | El perímetre es manté estable. Els treballs durant la nit han pogut mantenir estables els flancs i ha repassat la zona de la cua i el cap de l’incendi. També s’ha revisat el flanc esquerre amb la càmera tèrmica.

ACTUALITZACIÓ 13/08 08:23h | Bombers de la Generalitat dóna per controlat l’incendi forestal. Durant el dia d’avui es mantindran 11 camions d’aigua, 6 vehicles lleugers amb GRAF i una sanitaritzada GROS. També hi haurà disponibles al lloc un helicòpter i 2 AVA per si la situació empitjora.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects