TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Comença el tercer curs marcat per la pandèmia

Se relaxen algunes mesures

Avui comença el tercer curs marcat per la pandèmia de la Covid-19. Ho fa amb dades de vacunació positives: la meitat dels adolescents de 12 a 15 anys ja tenen la pauta completa. Els d’entre 16 i 19 anys, dos de cada tres també han rebut les dos punxades.

Quines mesures de precaució canvien?

El bon percentatge d’alumnes immunitzats permet que ja no hagen de fer quarentena si són contacte d’un positiu. Els alumnes no vacunats sí que l’hauran de fer i seguiran les classes online, des de casa. No caldrà que duguen la mascareta al pati si no se relacionen amb ningú de fora del grup bombolla i tampoc caldrà que la duguen a les classes d’Educació Física a l’exterior. Tot i que seguix sent necessari ventilar bé les aules, ja està permès compartir material i no se desinfectaran els espais dins de l’horari lectiu.

La farmacèutica alemanya BioNTech, responsable de la vacuna conjunta amb la nord-americana Pfizer, ha anunciat que vol administrar el seu preparat també a menors d’entre 5 i 11 anys d’aquí a un mes. Seria la mateixa vacuna, però amb una dosificació més baixa.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects