TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Caseres denuncia que no té servei de telefonia fixa des de fa onze dies

L’ajuntament està especialment preocupat per la gent gran del poble

L’ajuntament de Caseres denuncia la situació d’incomunicació en què la companyia Movistar ha deixat el poble. Avui fa onze dies que el municipi no té servei de telefonia fixa, malgrat que Movistar va anunciar ahir que donava l’avaria per resolta.

Tal com assenyala l’alcalde de Caseres, Joan Manel Palau, es tracta d’una situació molt greu, especialment perquè al municipi hi ha gent gran que viu sola, que no compta amb telèfon mòbil i que té el servei de teleassistència vinculat al telèfon fix. “Treballem per portar la fibra òptica a Caseres però, a la vegada, ens deixen sense cobertura de telèfon fix. En situacions climatològiques adverses, quan hi ha hagut alguna avaria, ho han resolt amb més rapidesa”, denuncia Palau.

Malgrat que la cobertura de telefonia mòbil i d’internet funciona correctament, l’alcalde exigeix a Movistar la resolució immediata de la situació ja que, si bé des de la companyia assenyalen que s’ha resolt, la població terraltina segueix sense poder accedir al servei de telefonia fixa.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects