TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Campanya per regalar temps de vida al delta de l’Ebre

Es tracta d’una iniciativa de la Taula de Consens

La Taula de Consens estrena pàgina web per presentar la iniciativa «Salvant lo delta» a través de donacions. Es tracta d’una campanya de recollida de donatius per col·laborar en el treball de l’entitat com a «instrument de defensa del territori enfront de la regressió i altres problemàtiques».

La Taula està formada pels set ajuntaments de la plana deltaica (l’Aldea, l’Ampolla, Amposta, Camarles, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Sant Carles de la Ràpita), la Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre i la Comunitat General de Regants de la Dreta de l’Ebre. A hores d’ara la Taula de Consens es finança amb les aportacions dels socis fundadors, però, segons expliquen, «les necessitats del delta de l’Ebre són tan grans que tota ajuda serà ben rebuda». Per este motiu, han iniciat una campanya a través de la qual els participants poden regalar temps de vida al Delta amb diferents aportacions.

A través del nou web, que ha estat creat de forma totalment desinteressada pels joves deltebrencs Mar Curto Gilabert i Quim de la Cruz Pagà, l’usuari pot conéixer les tasques de la Taula de Consens, així com el Pla Delta.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects