TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Acció Climàtica atorga més de mig milió d’euros per al desenvolupament dels municipis pesquers ebrencs

Els ajuts estan cofinançats pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca i per la Generalitat de Catalunya

El departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, mitjançant la direcció general de Política Marítima i Pesca Sostenible, ha aprovat 502.879 euros en ajuts a 22 projectes adreçats al desenvolupament local participatiu dels municipis pesquers duts a terme pels Grups d’Acció Local Pesquer Mar de l’Ebre.

Els Grups d’Acció Local Pesquer (GALP) són entitats sorgides del Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) 2014-2020,  encarregats de dinamitzar el territori d’àmbit pesquer implementant millores amb l’aprovació de diferents projectes que s’adeqüen als objectius de les seves estratègies de desenvolupament local, treballen amb un model de gestió de baix a dalt, tot permetent centrar les actuacions i els recursos en les prioritats definides pel territori mateix.

Els 22 projectes aprovats generaran una inversió de 972.380 euros als municipis que integren els Grups d’Acció Local Pesquer Mar de l’Ebre. S’han aprovat iniciatives diverses destinades a fomentar la divulgació i promoció de l’activitat pesquera a les Confraries de Pescadors, la conservació i creació de patrimoni cultural o reforçar el paper de les comunitats pesqueres en el turisme local.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects