TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

A Prop, el nou diari digital de l’Ebre

L’actualitat, la cultura i les persones del territori

El projecte digital A Prop naix de les ganes d’un grup de periodistes de posar en valor les Terres de l’Ebre, en totes les seues facetes. Volem tractar l’actualitat i donar-li el lloc que mereix, amb un informatiu curt i directe cada matí i l’actualització constant al nostre web. Però també volem posar l’ull en la societat que fa que el nostre territori sigue el que és, un lloc divers i amb talent artístic i creatiu. Per això, cada setmana oferirem un reportatge o entrevista audiovisual de format curt on conversarem amb persones que viuen, treballen i produeixen a l’Ebre.

El nostre equip està format per professionals joves, amb inquietuds i ganes de desmuntar el mite que aquí baix no hi ha futur per a les noves generacions. Comptarem amb reportatges fotogràfics que resseguiran racons poc comuns, recomanacions literàries i culturals, vinyetes i il·lustracions que retrataran els moments clau i una atenció especial al panorama esportiu.

A Prop vol ser un mitjà de comunicació ampli i obert. Amb esperit crític i, sobretot, ganes de fer comunitat i de lluitar per una zona que sovint està menystinguda a causa d’un centralisme que ens dificulta créixer, però sense caure en el victimisme ni en el desànim que molts cops ens envolta. Per tot això, avui obrim una finestra que esperem que us permetiga veure el lloc on vivim des d’una altra perspectiva, on tothom hi pot dir la seua.

Facebook
WhatsApp
Twitter

3 comentarios en “A Prop, el nou diari digital de l’Ebre”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects