TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Vaga Feminista Terres de l’Ebre denuncia que l’Ajuntament de Tortosa no els cedix la plaça de la Catedral

L’agrupació feminista lamenta a través de les xarxes que el consistori no els ha donat permís per celebrar que ja es pot avortar quirúrgicament a l’Ebre

El col·lectiu Vaga Feminista Terres de l’Ebre denuncia a través de les xarxes que l’Ajuntament de Tortosa els ha denegat un permís per celebrar un acte a la plaça de la Catedral de la ciutat. En concret, l’agrupació tenia previst concentrar-se en este punt el proper dia 1 de juliol per posar en valor que les dones ebrenques ja poden avortar de manera quirúrgica al territori. Mitjançant un vídeo, Vaga Feminista explica que l’Ajuntament els ha denegat el permís i lamenten que només el propi consistori i el Bisbat podran fer ús “d’una plaça pagada per totes les tortosines”.

Per la seua banda, l’ens públic se reafirma en la seua postura i explica, en declaracions a A Prop, que “l’ús de la plaça de la Catedral està reservat a esdeveniments organitzats per l’Ajuntament o el Bisbat”. Afirmen que van proposar localitzacions alternatives perquè l’acte pugués dur-se a terme i que anteriorment ja s’han reubicat en altres espais de la ciutat altres iniciatives que havien demanat poder ocupar la plaça en qüestió.

L’acte s’acabarà celebrant el proper 1 de juliol a les 22 hores a la Plaça dels Dolors.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects