TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Unió de Pagesos alerta de l’afectació a la vinya i a tres granges a causa de la tempesta amb pedra, pluja i vent de dimecres a la Terra Alta

Ha causat danys a unes 2.000 hectàrees de vinya, ametllers i oliveres

En una primera valoració, Unió de Pagesos adverteix que la tempesta de pedra, pluja i vent abans d’ahir a la Terra Alta, per una franja d’un 500 metres entre Caseres i Vilalba dels Arcs, ha causat danys a unes 2.000 hectàrees de vinya, ametllers i oliveres, un 70% de les quals són vinyes.
 
La pedra ha afectat més del 50% de la vinya del terme de Batea i quedava un 60% del raïm als ceps encara per collir. Els ceps han quedat sense fulles i el raïm esclafat. La ventada ha provocat també danys de diversa consideració a tres granges del municipi.  
 
Unió de Pagesos demana a Agreseguro que periti el més aviat possible els danys i al Departament una valoració ràpida i acurada evalució dels danys, a més d’un seguiment d’aquestes afectacions amb l’objectiu d’adequar la fiscalitat per a la pagesia que tributa dins del sistema de mòduls del l’IRPF fruit de la reducció d’ingressos causada pels danys.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects