TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Una desena de joves tutelats o extutelats s’incorporen a la brigada del Consell Comarcal del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat 10 joves d’entre 17 i 25 anys, tutelats o extutelats per l’administració de la Generalitat, durant un període de dotze mesos en el marc del programa Treball i Formació. Aquests joves s’han incorporat a la brigada del Consell Comarcal i realitzen tasques de conservació i millora del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan i de la Via Verda del Carrilet de la Cava i d’altres espais de l’edifici comarcal.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha donat avui la benvinguda als nous treballadors i els ha explicat el desenvolupament del programa d’inserció laboral del qual formen part. Concretament, es tracta de la línia Jove del programa Treball i Formació, que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo, el Fons Social Europeu i Next Generation, amb un pressupost de 250.215 euros.

L’objectiu d’aquest programa és millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades amb més dificultats d’inserció. “Aquest contracte és el seu primer contacte amb el món laboral, els permetrà l’emancipació i la integració social”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

A més durant el pròxim any els joves rebran formació complementària, una formació transversal que els permetrà millorar les seues habilitats personals i professionals amb l’objectiu de facilitar la seua inserció al mercat laboral.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects