TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Un detingut per abús sexual als concerts de dissabte a Tortosa

La víctima va avisar els agents de la Policia Local

Els fets van tindre lloc durant la nit del dissabte al diumenge, passades les 5 de la matinada, quan, presumptament, un noi va fer tocaments a una noia que estava a la zona de la barra del recinte firal de Remolins. És el lloc on s’estaven duent a terme el seguit de concerts previs a l’inici de la festa major. La noia va posar els fets en coneixement dels agents de la Policia Local, que van procedir a la detenció del jove.

L’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme un seguit de sessions de formació als col·lectius presents a les festes majors perquè puguen identificar situacions que suposen abusos de caràcter sexual i puguen posar-los en coneixement de la Policia Local o dels serveis previstos per a fer-hi front. En este sentit, la nit del concert de penyes ja va comptar amb la presència del punt lila que, durant les nits de festes, estarà situat al parc Teodor González per oferir informació o atenció a les víctimes.

Per als dies de les festes de la Cinta 2022, l’Ajuntament de Tortosa ha reforçat la presència de seguretat amb un dispositiu conjunt de la Policia Local de Tortosa i dels Mossos d’Esquadra. L’objectiu és, segons el consistori, prevenir situacions que suposen una alteració de la convivència.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects