TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Totes les activitats acabaran a les 00:30h

El Govern demana als ajuntaments que restringeixin l’accés en espais públics a la nit

Davant l’augment del nombre de persones malaltes de Covid-19, el Govern de la Generalitat ha decidit endurir les restriccions. Enmig de la cinquena onada i després de les noves mesures anticovid anunciades la setmana anterior, el Procicat ha decidit endurir les accions per fer front a la corba.

L’objectiu principal de les mesures és reduir el contacte social i, per este motiu, s’ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara als dies vinents per frenar la transmissió en les trobades socials. Des d’avui, les activitats relacionades amb la restauració i la cultura finalitzaran a les 00:30h, independentment de si es tracta d’interior o exterior. Pel que fa als esdeveniments culturals, hauran de ser asseguts, a diferència del que s’ha pogut observar i dur a terme en diferents propostes en les últimes setmanes.

El Govern també ha anunciat que demanarà als ajuntaments que restringeixin l’accés a espais públics que poden suposar un punt de trobada durant les nits, com són els parcs o les platges. Esta mesura s’aplicaria des de les 00:30h fins les 6:00h.
Tant en l’espai públic com privat es limitaran les reunions a 10 persones, excloent els convivents. Per últim, no està permés menjar i beure a la via pública, exceptuant els casos d’àpats que es realitzen en context escolar.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects