TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Tornen els diLlums d’Arts al Forn

Les trobades culturals s’han reiniciat després d’una aturada per la pandèmia

Desenes de persones es van reunir de nou el passat dilluns amb motiu dels diLlums d’Arts al Forn. Després de més d’un any sense una trobada com a tal, una cinquantena de persones es van trobar al Forn de la Canonja, a Tortosa, per gaudir plegats de la cultura.

DiLlums d’arts al Forn és un col·lectiu obert i multidisciplinari d’artistes i persones interessades en l’art que va deixar el 2015 de la mà de Jesús Maria Tibau i Ricardo Gascón.

El 16 de març del 2020 va ser l’últim dilluns en què el col·lectiu s’havia pogut reunir i, ara, quinze mesos després, els DiLlums han tornat amb força i molta il·lusió, explica Gascón, qui explica que les reunions són «d’ambient de festa» i per «conéixer gent i crear sinergies entre artistes». «Al final la majoria ens coneixem, però sempre ve algú nou. Es tracta d’un ambient molt distés i obert». Per Gasón, és molt important el paper del col·lectiu més enllà de les reunions, ja que serveix de suport per als artistes i, alhora, crea xarxa entre artistes i persones interessades en l’art.

El primer dilluns de cada mes la terrassa del Forn de la Canonja es converteix en un espai artístic amb persones de totes les Terres de l’Ebre. La propera reunió del col·lectiu serà per homenatjar Manolo Pérez Bonfil el proper 21 de juny.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects