TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Torna la Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre, que té l’ojectiu de promoure el territori de manera responsable

L’esdeveniment comptarà amb la participació de Francesc Mauri, meteoròleg i presentador de TV3

Torna la Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre amb un cap de setmana ple d’activitats que tindran com a eix central la mobilitat sostenible al territori. Les jornades, organitzades per  l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre (AEEDE), tenen l’objectiu de promoure el territori de manera responsable. Per a la tercera edició, que tindrà lloc l’1, 2 i 3 d’octubre, s’ha organitzat una bicicletada simultània pel delta, visites guiades, taules rodones, ponències i espais gastronòmics. També es podran visitar espais com el Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre o la Torre Centre d’Interpretació de l’Arròs.

L’esdeveniment vol fomentar l’ecoturisme per a la descoberta i gaudi dels espais naturals, preservar el medi ambient i millorar el benestar de la ciutadania deltaica. D’aquesta manera, la Festa esdevé un punt de trobada referent a Catalunya per a les persones que trieu la sostenibilitat i l’ecoturisme a l’hora de planificar les vostres vacances, i un punt de reunió i debat per a les administracions, sector privat i organitzacions.

La Festa de l’Ecoturisme és un exemple de la rellevància que en els darrers anys ha pres aquesta modalitat de turisme més conscient i sostenible. En aquest sentit, com a exemples de les accions dutes a terme per l’AEEDE en el nostre continu treball per al desenvolupament turístic responsable i compromès al territori, recentment hem creat la marca segell Delta de l’Ebre Ecoturisme, un projecte que pretén posicionar el Delta com a destinació d’ecoturisme i de qualitat durant tot l’any; i, el 2019, vam impulsar i participar en el II Fòrum d’Ecoturisme de Catalunya, celebrat a Deltebre.

Pots consultar el programa complet aquí.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects