TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Torna la dansa improvisada als arrossars

El festival Deltebre Dansa ha arribat al seu equador amb la improvisació de dansa als camps d’arròs

Diumenge al migdia, els arrossars de la Barraca de Salvador de Deltebre van acollir una improvisació de dansa contemporània amb la participació d’una trentena d’alumnes dels cursos de formació del festival Deltebre Dansa, que tot just ahir arribava al seu equador. L’activitat s’havia celebrat per darrera vegada el 2015 i ara s’ha volgut recuperar per tornar a posar el focus en la relació que el festival estableix en el seu entorn natural.

«Volem explorar nous espais del Delta de l’Ebre i portar el festival més a prop de la natura, els arrossars i el riu. És un repte que ens plantegem per a pròximes edicions i avui hem fet un primer pas en aquest camí», ha explicat el ballarí, coreògraf i director del Deltebre Dansa, Roberto Olivan. La improvisació ha estat dinamitzada pel mateix Olivan i per Josep Bertomeu, pagès propietari de l’empresa Delta Polet Natura, especialitzada en activitats ecoturístiques, que ha introduït els participants en les tradicions vinculades al cultiu tradicional de l’arròs.

Els cursos i la programació del festival s’allargaran fins dissabte 16 de juliol. Al web del festival es poden adquirir les entrades.

IMATGE: Deltebre Dansa
IMATGE: Deltebre Dansa
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects