TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Torna el Premi Llibresebrencs.org de relats curts per a joves

El concurs s’emmarca dins les activitats de Litterarum

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, juntament amb el Centre d’Estudis de la ribera d’Ebre, l’ajuntament de Móra d’Ebre, i l’Institut Ramon Muntaner, organitzen dins de les activitats de Litterarum una nova edició del Premi Llibresebrencs.org. Va dirigit als joves de les Terres de l’Ebre, el Priorat, el Baix Cinca, el Matarranya, Ports i Maestrat i tenen com a objectiu que puguen escriure sobre temes que els interessen.

Els relats que es presenten al premi seran públics i se podran llegir a Wattpad sota el títol Premi Llibresebrencs 2023. Hi ha convocades quatre categories, segons l’edat dels participants: joves fins a 15 anys, de 16 a 22 anys, de 23 a 29 anys, i a partir de 30 anys. Hi haurà una doble votació, lligada a un doble premi. D’un costat, hi ha un premi de 150 euros per categoria per als relats guanyadors en la votació del jurat. Hiha també un premi del públic, que consistix en una baixada en caiac pel riu Ebre, per a aquells relats de cada categoria que tinguen més vots populars a través del Wattpad.

El termini per presentar les obres, que han de ser inèdites, és fins a la mitjanit del 23 d’abril. S’han de presentar a través del l’adreça de correu electrònic: puntjove@riberaebre.org. El veredicte se donarà a conèixer durant la Fira del Llibre Ebrenc, el dissabte 3 de juny, en un acte a la plaça de Dalt de Móra a les 17.30h.

Cartell de la novena edició dels premis.
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects