TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Tivenys reprén el servei de suport emocional i voluntariat davant l’augment de persones confinades

Va dirigit principalment a persones grans o d’altres que viuen soles

Una de les accions que es van realitzar des de l’Ajuntament de Tivenys durant el confinament va ser el seguiment emocional i el voluntariat i suport a persones grans o d’altres que vivien soles i necessitaven ajuda amb la compra de menjar o de productes de la farmàcia. El programa es va iniciar l’abril del 2020 i, segons explica l’alcalde de Tivenys, Eladi Galbe, consistia a «dur a terme una trucada diària per preguntar-los com estaven i si necessitaven qualsevol cosa». Des de l’Ajuntament, més enllà de la compra de productes, també s’oferia un acompanyament i suport emocional a aquelles persones més vulnerables.

Davant l’augment de positius de COVID-19 i, per tant, persones que estan confinades, s’ha decidit reprendre el servei per donar resposta a totes aquelles persones que «poden tenir dificultats». La iniciativa, declara l’alcalde, es durà a terme fins que «entrem més en la normalitat».

Aquelles persones de Tivenys que poden necessitar el servei, ho poden sol·licitar posant-se en contacte amb l’Ajuntament trucant al 699 951 021.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects