TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Temperatures hivernals en el primer cap de setmana de primavera

S’esperen alguns ruixats i l’arribada d’aire fred del centre i nord d’Europa

La primavera a Catalunya es rebrà amb temperatures hivernals a causa de l’entrada d’aire fred àrtic provinent del centre i nord d’Europa, que farà baixar entre 5 i 8 ºC les temperatures màximes arreu del territori.

La davallada de temperatures es farà notar a la província de Tarragona, on durant els últims dies s’han assolit temperatures especialment altes. De fet, el fred continental portarà mínimes a les Terres de l’Ebre que fregaran els zero graus. Es preveuen mínimes de 2 ºC a Gandesa, 5ºC a Tortosa, 3ºC a Móra d’Ebre i 4ºC a Amposta durant la matinada del divendres. Cal destacar que este dimecres les màximes van arribar a superar els 20 ºC i que es tracta d’un fred sec, ja que ve del cor d’Europa i no té recorregut marítim on captar aigua abans d’arribar a la península Ibèrica.

A les comarques de l’Ebre s’espera algun ruixat divendres la tarda i fins i tot neu als Ports. Durant el cap de setmana els núvols desapareixeran amb el vent de mestral, que és el vent procedent del nord-oest. De moment, no hi ha actiu cap avís del Servei Meteorològic de Catalunya, però sí que hi ha un avís de risc per vent de l’AEMET per divendres de 8 h a 20 h, amb ratxes superiors als 80 km/h.  

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects