TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Sopa de Cabra actuarà a les festes de la Cinta

Els beneficis del concert aniran a parar al projecte Emma

La banda de rock català Sopa de Cabra farà un dels concerts més destacats del programa de festes de la Cinta 2021 de Tortosa. L’alcaldessa Meritxell Roigé i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han avançat esta actuació incidint també en el caràcter solidari que tindrà: els diners que s’hi recapten aniran a parar al projecte Emma per a la recerca contra el càncer de mama.

Amb este concert, Tortosa s’uneix a les ciutats de Catalunya que formen part de la gira que la banda liderada per Gerard Quintana està fent per celebrar els 30 anys de l’edició d’un dels seus discos més recordats: ‘Ben Endins’. Enregistrat en directe en un concert a la sala Zeleste, l’àlbum ha venut més de 100.000 còpies i és considerat el disc més venut de la història del rock català. La gira també passarà per altres festivals destacats del país i culminarà al desembre amb un concert al teatre del Liceu de Barcelona.

El concert a Tortosa tindrà lloc el 3 de setembre i les entrades es podran adquirir a partir de la setmana que ve a través de la plataforma ebreticket.cat. Com ja passa en la resta d’activitats que l’Ajuntament de Tortosa està programant a la ciutat durant este estiu, caldrà complir les mesures vigents de prevenció per la covid-19. Per la qual cosa, a més de disposar d’entrada, també caldrà estar assegut i guardar la distància, a més d’utilitzar la mascareta.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects