TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

S’obre el termini per a sol·licitar les ‘Vacances en família’

El programa vol afavorir les relacions familiars

L’Agència Catalana de la Joventut ha obert les preinscripcions del programa social ‘Vacances en família’ per a 31.973 places, corresponents a unes 6.205 famílies. Es tracta de la dissetena edició del programa, que ofereix estades a 33 albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius.

‘Vacances en família’ té l’objectiu de potenciar el lleure familiar compartit entès com una pràctica educativa, així com d’afavorir alhora la convivència dels membres de la unitat familiar i amb la resta de famílies participants. Poden participar-hi totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d’edat (0 a 17 anys), les quals podran gaudir dels preus socials del programa.

Enguany, el programa tindrà una convocatòria fins el desembre del 2021 i incorporarà dos nous espais: l’Alberg Els Josepets (Montsià), ubicat a Les Cases d’Alcanar, i l’Alberg Municipal de Tivissa (Ribera d’Ebre), a l’entorn del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Parc Natural d’Els Ports. El programa ofereix descomptes a les famílies nombroses i monoparentals, que tenen un 10% de descompte en tots els serveis. També tenen el preu reduït les famílies amb infants a càrrec que tenen dependència o discapacitat, així com les acollidores.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects