TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Sis tiquets rojos s’amagaran a les tauletes de xocolata C.R.E.O

Estan dissenyats per l’il·lustrador Ignasi Blanch i regalaran una visita a la fàbrica i un original de l’artista

Estos Nadals arriben les tauletes de xocolata del 75% – 80% de cacau. Amb el nom de ‘C.R.E.O. Orígens’ l’empresa de xocolates artesans de Tortosa posa en marxa una nova línia de tauletes elaborades amb cacau d’un sol país o finca.

S’estrenen amb tauletes de 80g del Perú i Veneçuela que trobareu disponibles a partir del 16 de desembre. Afirmen que són xocolates «per degustar amb tranquil·litat, posar-lo a la boca i deixar que fongui per notar al màxim les connotacions i sabors que ofereix cada procedència». El nou producte tortosí presenta un packaging dissenyat a Tortosa i fet amb paper reciclat. Per una altra banda, amb l’objectiu de donar veu i apropar els artistes de les Terres de l’Ebre al seu públic presenten un nou projecte de la mà de l’artista plàstic i il·lustrador Ignasi Blanch: «Ignasi Blanch i la fàbrica de xocolata C.R.E.O.».

L’artista ebrenc ha col·laborat amb l’empresa tortosina creant la imatge del Nadal 2021 amb un nou imaginari que gira al voltant de la fàbrica C.R.E.O. i ha estat inspirat pel famós llibre «Charlie i la fàbrica de xocolata» de l’escriptor Roald Dahl. Es tracta d’una postal de Nadal, d’edició limitada, que es regalarà amb els packs de Nadal de C.R.E.O. Per a crear la imatge de Nadal de C.R.E.O., Blanch ha visitat la fàbrica de xocolata. Al dibuix final podem descobrir alguns personatges de “Charlie i la fàbrica de xocolata” de l’escriptor Roald Dahl i també l’homenatge a una de les escenes més emblemàtiques del clàssic “Alícia i el país de les meravelles” de Lerwis Carroll. Sobretot la visita a les instal·lacions de C.R.E.O. li va servir a l’artista ebrenc per a deixar testimoni i presència d’algunes de les persones estimades de la gran família C.R.E.O. i també de personatges emblemàtics de la confecció de la xocolata.

La col·laboració amb Ignasi Blanch és l’inici d’una nova idea artística. Cada any escolliran des de la fàbrica un artista ebrenc diferent per crear la imatge de les seves postals i altres elements relacionats amb la campanya de Nadal. C.R.E.O. s’identifica molt amb els artistes ebrencs, per això han començat amb Ignasi Blanch, amb qui han estat treballant molt temps amb aquest projecte i ha sigut tot un luxe per a ells poder veure de primera mà tot el procés creatiu de l’artista. Arran d’aquesta nova imatge, Xocolates C.R.E.O. conjuntament amb Ignasi Blanch han creat un món màgic per gaudir en família durant aquestes dates tan esperades. A partir del dia 9 de desembre comença la cerca del Ticket Roig. Heu d’estar ben atents si voleu trobar un dels 6 tiquets rojos que amaguen les tauletes de xocolata C.R.E.O.. Cadascun porta una visita gratuïta a la fàbrica per dues persones i una làmina firmada i personalitzada per Ignasi Blanch. Què heu de fer si heu trobat un ticket? Doncs posar-vos ràpidament en contacte en Xocolates C.R.E.O. per rebre el vostre premi, al mateix ticket hi trobareu tota la informació.

A més, els més petits de casa, ja es poden descarregar a la seva web (www.xococreo.com) la carta per enviar al Pare Noel i als Reis Mags d’Orient, per explicar-los què us agradaria que us regalin aquest any. Fins i tot ho podreu tirar vosaltres mateixos a la bústia que tenen instal·lada a la fàbrica de Xocolates C.R.E.O., situada al carrer Mas de Barberans núm. 3. Però això no és tot, un cop allà us podreu endinsar en el món màgic de Nadal, li podreu donar la carta personalment al Pare Noel el divendres 17 de desembre a partir de les 18:00 h i fins a les 20:30 h a la mateixa fàbrica. Cal reserva prèvia al 977501995 o al correu info@xococreo.com

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects